Haudutettu vasikan rinta
Ainekset
2,0 kg TFT Peter’s Farm aito maitovasikan rinta
Liemi
1 l Puljonki OSCAR Banquet Vaalea Kastikepohja
5 dl Puljonki OSCAR Vasikanfondi tiivistettä
3 dl vettä
porkkanoita
vihreitä papuja
vihreää parsaa
valkeata parsaa
sokeriherneitä
voita
puntti rakuunaa
Ohjeet
- Yhdistä liemen ainekset kattilassa ja keitä liemi kasaan. Käytä vihanneksia oman maun mukaan.
- Valmistele liha leikkaamalla pois mahdolliset paksummat rasvatalipalat lihan pinnalta. Jätä lihaan kuitenkin lihan normaali rasvakerros
- Ruskista pelkkä rinta uunissa uunin kestävässä vuoassa n. 250 asteessä 10 – 15min.
- Mausta liha suolalla ja pippurilla.
- Uunin kestävässä vuoassa yhdistä ruskistettu rinta sekä valmistettu liemi. Hauduta vasikan rintaa uunissa 100-125 asteessa noin 12h.
- Leikkaa tai revi liha paloiksi ja tarjoile valitsemasi lisukkeen kera.