MENU

In English FB

Topfoods toimittaa maistuvia, korkealaatuisia ja huolella valittuja elintarvikkeita ammattikeittiöiden, vähittäiskaupan ja ruokateollisuuden tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja pitkäjänteistä kumppanuutta. Teemme työtämme rakkaudesta ruokaan.

Rakkaudesta vastuulliseen ruokaan – kannamme vastuun hyvästä ruoasta!

 

Me Topfoodsilla haluamme tarjota asiakkaillemme maukasta, laadukasta ja turvallista ruokaa, jonka alkuperän tunnemme ja jonka toimitusketju on kauttaaltaan ympäristöystävällinen. Yritys- ja ympäristövastuullisuutemme pohjautuu kolmeen pääperiaatteeseen:

 

1. Aitoa ruokaa ja läpinäkyvä toimitusketju

Valitsemme valikoimiimme ainoastaan tuotteita, jotka täyttävät tarkat kriteerimme: hyvä maku, korkea laatu ja tuotteiden kestävä tuotantotapa. Panostamme tuotteidemme turvallisuuteen ja jäljitettävyyteen. Tunnemme kaikkien tuotteidemme alkuperän.
Kaikki tavarantoimittajamme ovat luotettuja ja auditoituja sopimustoimittajia, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan heitä koskevia lakeja ja säännöksiä sekä sanoutumaan irti epäeettisestä toiminnasta. Seuraamme ja auditoimme tavarantoimittajiemme toimitiloja ja toimintamalleja.

 

2. Ympäristön säästäminen

Ruuantuotanto kaikissa muodoissaan vaatii energiaa ja raaka-aineita. Varmistamme omalta osaltamme, että ympäristövaikutukset otetaan huomioon koko toimitusketjun matkalta.
Tavarantoimittajamme ovat esimerkiksi sitoutuneet käyttämään tuotteiden valmistuksessa vettä tehokkaasti ja tuhlaamatta, järjestämään jätehuollon asianmukaisesti ja minimoimaan kasvihuonepäästöt.
Pyrimme koko tuotantoketjussa materiaali- ja energiatehokkuuden tehostamiseen kiertotalousajattelun mukaisesti.

 

3. Kestävä toiminta kaikilla osa-alueilla

Kestävä toiminta tarkoittaa meille niin ympäristön kuin ihmistenkin huomioimista kaikessa toiminnassamme. Huolehdimme henkilöstöstämme, asiakkaistamme, tavarantoimittajistamme ja muista sidosryhmistämme. Rakennamme liiketoimintamme pitkäjänteiselle työlle ja kannattavalle pohjalle.

 

Vastuullisuudessa ja ympäristönsuojelussa emme ole koskaan valmiit. Ne vaativat kaikkien osallisuutta, jatkuvaa parantamista ja aktiivista kehitystyötä.

Vastuullisuus kalatuotteissamme

MSC-C-56621 

Tällä merkillä varustetut kala- ja äyriäistuotteet ovat peräisin MSC-sertifioidusta, kestävän kalastuksen mukaisesta kalakannasta.

www.msc.org/fi 

ASC-C-01891 

Tällä merkillä varustetut kala- ja äyriäistuotteet ovat peräisin ASC-sertifioidulta, vastuulliselta kalanviljelylaitokselta.

www.asc-aqua.org