MENU

In English FB

Topfoods toimittaa maistuvia, korkealaatuisia ja huolella valittuja elintarvikkeita ammattikeittiöiden, vähittäiskaupan ja ruokateollisuuden tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja pitkäjänteistä kumppanuutta. Teemme työtämme rakkaudesta ruokaan.

Tietosuojaseloste

Keitä olemme

TFT Topfoods Trading Oy

Alppilankatu 2

21100 Naantali, Finland

Verkkosivustomme osoite on: https://topfoods.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Nimi- ja muiden yhteystietojen kerääminen perustuu asiakassuhteeseen tai muuhun yhteyteen Topfoodsin kanssa. Keräämme tietoja sopimuksenteon yhteydessä, rekisteröityessäsi tai kun käytät Topfoodsin palveluja. Keräämme siis henkilötiedot pääasiassa sinulta itseltäsi.

Yhteydenottolomakkeet

Esitteiden tilaus

Kun tilaat esitteen hyväksyt, että Topfoods saa sinulta yhteystietosi. Yhteystietoja käytetään ainoastaan, kontaktointiin eikä niitä jaeta kolmansien osapuolien kanssa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Topfoods ei aktiivisesti käytä analytiikkaa verkkovierailijoiden tai käyttäjien datan analysointiin. Topfoods pidättää oikeuden muuttaa analysointipolitiikkaansa.

Kenelle jaamme tietosi

Topfoods ei jaa henkilötietoja kenenkään ulkoisten osapuolten kanssa.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli otat yhteyttä niin kommentti ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden viestejä saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja muin tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty.

Ainoastaan rekisterinpitäjällä ja sen toimeksiannosta ja yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin.