Uutisarkisto
05.09.2023
Tervetuloa tapaamaan meitä Valio Aimo Parhaat Pidot -messuille. Osastomme on 4e41. Vuonna 2022 ensimmäistä kertaa järjestetty ruoka-alan suurtapahtuma, Valio Aimo Parhaat Pidot, saavutti suuren suosion. Tänä vuonna sen tarjonta tulee olemaan alan ammattilaiselle entistä kattavampi. Tämä Aimojen ruoka-alan ammattitapahtuma yhdistää elämyksellisyyden ja informatiivisuuden ainutlaatuisella tavalla. Tule maistelemaan tämän vuoden uutuusmaut ja osallistu samalla kilpailuumme, jossa voit […]
20.03.2023
Julkaisuvapaa: Tanskalainen elintarvikealan yritys Geia Food ostaa suomalaisen Topfoods Finlandin. Geia Food ostaa Topfoods Finland Oy:n ja TFR Topfoods Retailing Oy:n koko osakekannan. Tällä yrityshankinnalla yhteispohjoismaalainen Geia Food vahvistaa asemiaan Pohjoismaissa ja Suomen Food Service sekä teollisuus- ja vähittäiskaupan tuotemarkkinoilla. ”Topfoods on mielenkiintoinen ja hyvin johdettu yritys, jolla on intohimoiset työntekijät ja vahva erikoisosaaminen. Erittäin […]
31.01.2023
Nyt voit nauttia ystäviesi kanssa herkullisesta kylmäsavulohirörasta. Pyöräytä oheisen reseptin mukainen ”tahna”, jonka sitten tarjoilet esim. uuniperunan kanssa tai ruislastujen päällä. Kylmäsavulohiröra 1kg, (L,G) Ainekset 500g kylmäsavulohisilppua 200g majoneesia 200g smetanaa (laktoositon) 100g punasipulikuutioita 50g pilkottua tilliä 7ml sitruunamehua 6g suolaa Lisää mausteeksi mustapippurirouhetta. Ohjeet Valmistusohjeet Ota kylmäsavulohisilppu vuorokausi ennen valmistusta jääkaappiin sulamaan. Vatkaa smetana […]
19.11.2022
Nimittäin juusto kuuluu sekä jouluun että uuteen vuoteen. Oletko koittanut makuyhdistelmää vuohenjuusto ja viikunahillo? Topfoodsin helppokäyttöinen, laktoositon irtopakaste-vuohenjuustoviipale on täydellinen kaveri esim. siemennäkkärin päälle. Uutuustuotteemme kypsä kylmäsavulohisilppu on myös mahtituote joulupöytään. Maistatimmekin loppuvuoden messuilla tuotteesta tehtyä smetanapohjaista moussea. Ei paljasteta enempää vaan kokeile itse, eli otahan tästä talteen resepti, joka sopii taivaallisesti esim. saaristolaisleivän päälle. […]
18.11.2022
Kohta vedetään joulun verran happea ja sitten päräytämme takaisin tielle ja teitä tapaamaan. Alla lueteltuna vielä talven ja kevään 2023 tapahtumat: Tapahtumat 2023 Fastfood & Café & Restaurant Helsinki – 22.-23.3.2023 Kespron Taste & Inspirations: Helsinki 7.3. Jyväskylä 9.3. Lahti 14.3. Vaasa 16.3. Oulu 28.3. Kuopio 30.3. Levi 27.4. Turku 25.5. Raflamessut: Kylpylähotelli Peurunka, 17.4.2023 […]
10.10.2022
Haemme uutta tekijää tiimiimme! Haemme kasvavan liiketoiminnan tueksi Foodservice avainasiakaspäällikköä Pääkaupunkiseudulle. Avainasiakaspäällikkönä vastaat nimetyistä asiakkuuksista Uudenmaan toimialueella. Tehtävääsi kuuluu sovittujen ketju- ja muiden asiakkuuksien hoitaminen sekä uusasiakashankinta. Varmistaaksesi menestymisesi työtehtävässä, odotamme sinulta: aiempaa kokemusta aktiivisesta ja tuloksellisesta B2B myynnistä mielellään elintarvikealalta halua tehdä liikkuvaa ja ennakoivaa myyntityötä positiivista asennetta sekä sujuvaa tiimityöskentelyä hyvää suomen kielen […]
27.06.2022
Meillä Topfoodsillakin alkoi nyt lomakausi ja vedämme hetken happea, mutta elo-syyskuussa pistetään sitten iso vaihde silmään ja kierretään tiheään tahtiin useammat messut. Hyvää kesää kaikille! Messukiertue, syksy 2022 Palvelutukku Immonen 19.8.2022 Valio Aimon Tukkumesut 6.9.2022 Kespron messut: Tampere – Tampereen Messu- ja Urheilukeskus 1.9.2022 Helsinki – Helsingin Messukeskus 13.9.2022 Turku – Messukeskus 22.9.2022 Oulu – […]
04.05.2022
Tule tapaamaan ja osallistu kisaan! Tervetuloa tapaamaan meitä Gastro -messuille 18.-20.5.2022. Osastomme on 6h98. ”Merkittäviä makuja ammattilaisille lupaa Gastro Helsinki, joka kokoaa hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset ja opiskelijat yhteen Helsingin Messukeskukseen 18.-20.5.2022. Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki esittelee alan uusimmat maut ja trendit, tuo esille alan polttavat puheenaiheet ja osallistuu ajankohtaiseen keskusteluun. […]
22.03.2022
Vihdoin noin kahden vuoden pandemia jakson jälkeen pääsemme jälleen messuilemaan ja innolla odotamme kohtaamisia teidän kanssanne. Ihanaa jälleen tavata teitä kasvotusten, vaihdella kuulumisia ja keskustella tietenkin alan ajankohtaisista aiheista maistatusten lomassa. Messukiertueemme alkoi 22.3. Kespron Tampereen Taste & Inspirations -tapahtumasta, joka on yli kahden vuoden pandemiajakson jälkeen ensimmäinen foodservice-alan suuren mittaluokan messumainen tapahtuma koko Suomessa. […]