MENU

In English

Topfoods toimittaa maistuvia, korkealaatuisia ja huolella valittuja elintarvikkeita ammattikeittiöiden, vähittäiskaupan ja ruokateollisuuden tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja pitkäjänteistä kumppanuutta. Teemme työtämme rakkaudesta ruokaan.

Haudutettu vasikan rinta

Ainekset

2,0 kg TFT Peter’s Farm aito maitovasikan rinta

 

Liemi

1 l Puljonki OSCAR Banquet Vaalea Kastikepohja
5 dl Puljonki OSCAR Vasikanfondi tiivistettä
3 dl vettä
porkkanoita
vihreitä papuja
vihreää parsaa
valkeata parsaa
sokeriherneitä
voita
puntti rakuunaa

Ohjeet

  1. Yhdistä liemen ainekset kattilassa ja keitä liemi kasaan. Käytä vihanneksia oman maun mukaan.
  2. Valmistele liha leikkaamalla pois mahdolliset paksummat rasvatalipalat lihan pinnalta. Jätä lihaan kuitenkin lihan normaali rasvakerros
  3. Ruskista pelkkä rinta uunissa uunin kestävässä vuoassa n. 250 asteessä 10 – 15min.
  4. Mausta liha suolalla ja pippurilla.
  5. Uunin kestävässä vuoassa yhdistä ruskistettu rinta sekä valmistettu liemi. Hauduta vasikan rintaa uunissa 100-125 asteessa noin 12h.
  6. Leikkaa tai revi liha paloiksi ja tarjoile valitsemasi lisukkeen kera.