Kylmäsavulohi-pennepastavuoka
Ainekset
670g Penne luomu
3l vettä
700g kylmäsavulohisilppua
7 dl ruokakermaa
0,5dl vaalea peruskastike
50g maissitärkkelystä
21g tilliä
11g sitruunapippuria
300g pienet juureskuutiot
300g juustocreme (Kuusamon)
30g limemehua
4g kurkumaa
50g kevätsipulinippu
Ohjeet
- Lisää Pennepasta (Rummo tmv.) vuokaan.
- Valmista kastike. Lisää pataan juurekset, vesi ja mausteet. Kuumenna ja suurusta maissijauho/ vaalea peruskastike seoksella.
- Hauduta 10 minuuttia. Lisää tuore tilli, kylmäsavulohisilppu ja juustocreme. Tarkista maku.
- Lisää kastiketta n. 5 litraa vuoka ja paista höyrypaistolla 50% 140 -asteessa n. 40 minuuttia.
- Anna vetäytyä n. 15 minuuttia ja koristele tillillä ja limelohkoilla.