Kylmäsavulohiröra 1kg, (L,G)
Ainekset
500g kypsää kylmäsavulohisilppua
200g majoneesia
200g smetanaa (laktoositon)
100g punasipulikuutioita
50g pilkottua tilliä
7ml sitruunamehua
6g suolaa
Lisää mausteeksi mustapippurirouhetta.
Ohjeet
Valmistusohjeet
- Ota kypsä kylmäsavulohisilppu vuorokausi ennen valmistusta jääkaappiin sulamaan.
- Vatkaa smetana kuohkeaksi.
- Sekoita majoneesi ja smetana keskenään.
- Lisää sekoittaen kypsä kylmäsavulohisilppu, punasipuli, tilli ja sitruunamehu.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Tarjoiluvinkki
- Tarjoile Kylmäsavulohiröra uuniperunan kanssa.
- Kylmäsavulohiröra sopii myös kahvitustarjoiluun, esim. täytettyihin leipiin tai ruislastujen päälle.