Jutellaanko hetki juustosta ja savulohimoussesta?
Nimittäin juusto kuuluu sekä jouluun että uuteen vuoteen. Oletko koittanut makuyhdistelmää vuohenjuusto ja viikunahillo? Topfoodsin helppokäyttöinen, laktoositon irtopakaste-vuohenjuustoviipale on täydellinen kaveri esim. siemennäkkärin päälle.
Uutuustuotteemme kypsä kylmäsavulohisilppu on myös mahtituote joulupöytään.
Maistatimmekin loppuvuoden messuilla tuotteesta tehtyä smetanapohjaista moussea. Ei paljasteta enempää vaan kokeile itse, eli otahan tästä talteen resepti, joka sopii taivaallisesti esim. saaristolaisleivän päälle.
Kylmäsavulohimousse 1kg (L, G)
Raaka-aineet:
- Kylmäsavulohisilppu 0,4 kg
- Majoneesi 0,2 kg
- Smetana, laktoositon 0,2 kg
- Punasipulikuutio 0,1 kg
- Tilli
- Sitruunamehu
- Mustapippuri rouhittu
Valmistusohjeet:
- Vatkaa smetana kuohkeaksi.
- Sekoita majoneesi ja smetana keskenään.
- Lisää sekoittaen valutettu kylmäsavulohisilppu, punasipuli, tilli ja sitruunamehu.
- Mausta mustapippurilla.