MENU

In English FB

Topfoods toimittaa maistuvia, korkealaatuisia ja huolella valittuja elintarvikkeita ammattikeittiöiden, vähittäiskaupan ja ruokateollisuuden tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja pitkäjänteistä kumppanuutta. Teemme työtämme rakkaudesta ruokaan.

Mika Kiviniemi aloitti Lapin, Kainuun ja Pohjanmaan Foodservice-avainasiakaspäällikkönä

 

Topfoodsin Foodservice-myyntitiimin uutena vahvistuksena on aloittanut avainasiakaspäällikkö Mika Kiviniemi. Pitkän uran niin ammattikeittiöissä kuin ammattikeittiölaitteiden myyjänäkin tehnyt Kiviniemi aloitti työt Topfoodsilla syyskuun alussa. Hänen vastuualuettaan ovat Lappi, Kainuu ja Pohjois-Pohjanmaa.

Alun perin Posiolta kotoisin oleva, tätä nykyä Rovaniemellä vaikuttava Mika Kiviniemi on työskennellyt aiemmin ammattikeittiöissä muun muassa keittiöapulaisena, kokkina, vuoromestarina ja keittiömestarina. Viime vuodet hän on myynyt ammattikeittiölaitteita niin ravintoloihin kuin julkisen sektorin organisaatioillekin.

”Työ Topfoodsilla on minulle eräänlainen paluu keittiöön, on mukavaa päästä kiinni asiakaspintaan ja takaisin ruuan pariin. Pääsen käymään asiakkaiden luona, viemään tuotenäytteitä ja myös kokeilemaan tuotteita yhdessä. Laadukkaita tuotteita on ilo esitellä, varsinkin kun arvotkin ovat niissä kohdillaan. Ensi tunnelma on erittäin positiivinen, olen intoa täynnä kuin ilmapallo”, Kiviniemi nauraa.

Topfoods on Kiviniemelle tuttu talo jo entuudestaan, ja hän on myös käyttänyt yrityksen tuotteita aiemmassa työssään. Kiviniemi arvostaa erityisesti sitä, että tuotteet ovat helppokäyttöisyydestään huolimatta erittäin korkealaatuisia ja vastuullisia. Hän myös edustaa mielellään suomalaista yritystä, joka tarjoaa kotimaista palvelua.

Foodservice-sektorin ajankohtaisena haasteena Kiviniemi näkee erityisesti ammattikeittiöiden henkilöstöpulan. Kyseessä on todellinen ongelma, ja aivan erityisesti se on sitä pohjoisessa. Osa ravintoloista joutuu jopa pitämään ovensa suljettuna työntekijäpulan takia.

”Olen mielelläni mukana ratkaisemassa tätä ongelmaa, tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tehtäväni on helpottaa asiakkaiden työtä kaikessa missä mahdollista, laadusta tinkimättä, ja tuotteemme vastaavat osaltaan juuri tähän haasteeseen. Toivotankin lämpimästi tervetulleeksi kaikki yhteydenotot ammattikeittiöiltä, niin ravintolasektorilta kuin julkiseltakin puolelta.”