Saiskos olla herkullista kylmäsavulohiröraa?
Nyt voit nauttia ystäviesi kanssa herkullisesta kylmäsavulohirörasta.
Pyöräytä oheisen reseptin mukainen ”tahna”, jonka sitten tarjoilet esim. uuniperunan kanssa tai ruislastujen päällä.
Kylmäsavulohiröra 1kg, (L,G)
Ainekset
500g kylmäsavulohisilppua
200g majoneesia
200g smetanaa (laktoositon)
100g punasipulikuutioita
50g pilkottua tilliä
7ml sitruunamehua
6g suolaa
Lisää mausteeksi mustapippurirouhetta.
Ohjeet
Valmistusohjeet
- Ota kylmäsavulohisilppu vuorokausi ennen valmistusta jääkaappiin sulamaan.
- Vatkaa smetana kuohkeaksi.
- Sekoita majoneesi ja smetana keskenään.
- Lisää sekoittaen kylmäsavulohisilppu, punasipuli, tilli ja sitruunamehu.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Tarjoiluvinkki
- Tarjoile Kylmäsavulohiröra uuniperunan kanssa.
- Kylmäsavulohiröra sopii myös kahvitustarjoiluun, esim. täytettyihin leipiin tai ruislastujen päälle.