Messukiertue alkoi! Iloisia kohtaamisia ja inspiroivia ruokauutuuksia messukiertueella.
Vihdoin noin kahden vuoden pandemia jakson jälkeen pääsemme jälleen messuilemaan ja innolla odotamme kohtaamisia teidän kanssanne. Ihanaa jälleen tavata teitä kasvotusten, vaihdella kuulumisia ja keskustella tietenkin alan ajankohtaisista aiheista maistatusten lomassa.
Messukiertueemme alkoi 22.3. Kespron Tampereen Taste & Inspirations -tapahtumasta, joka on yli kahden vuoden pandemiajakson jälkeen ensimmäinen foodservice-alan suuren mittaluokan messumainen tapahtuma koko Suomessa. Kevään aikana kiertueemme jatkuu ja olemme lähes joka viikonloppuna messuilemassa joko Kespron, Gastron, Valio Aimon tai Meira Novan tapahtumissa.
Tule piipahtamaan pisteellämme ja hakemaan inspiraatiota kevään ruokatarjoiluihin.
Pisteellämme maistatuksessa kalamurekepihvi tartar kastikkeella & kylmäsavulohikermakastiketta.
Herkulliset kalauutuudet alla olevassa messuesitteessä sekä sivuillamme uutuudet.