MENU

In English FB

Topfoods toimittaa maistuvia, korkealaatuisia ja huolella valittuja elintarvikkeita ammattikeittiöiden, vähittäiskaupan ja ruokateollisuuden tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja pitkäjänteistä kumppanuutta. Teemme työtämme rakkaudesta ruokaan.

Uutuuksia vuodenvaihteessa!

Topfoodsin valikoimiin on tulossa mahtavia uutuuksia 1.1.2021 alkaen.

Tuomme ensimmäisenä Suomeen laktoosittoman kypsän vuohenjuustotangon. Tuote on kauan odotettu uutuus Espanjan suurimmalta vuohenjuuston valmistajalta El Pastorilta. Uusitun reseptin ansiosta juusto kestää hyvin paistamista. Paistetut vuohenjuustoviipaleet sopivat mainiosti esimerkiksi salaatin kaveriksi balsamicosiirapin kera. Tuote soveltuu myös erinomaisesti vaikkapa tapas-pöytään.

Tammikuussa pääsee herkuttelemaan myös uusilla fingerfood kanoilla. Rapeaksi paneroidut kypsät pikkusuolaiset sopivat hyvin dippailuun, salaatteihin ja alkupaloiksi. Tuotteet on valmistettu fileestä ja valikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja: poppinseja, tikkuja, paloja sekä goujonseja. Kypsien irtopakastettujen tuotteiden avulla myös hävikinhallinta on helppoa.