MENU

In English FB

Topfoods toimittaa maistuvia, korkealaatuisia ja huolella valittuja elintarvikkeita ammattikeittiöiden, vähittäiskaupan ja ruokateollisuuden tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja pitkäjänteistä kumppanuutta. Teemme työtämme rakkaudesta ruokaan.

Ajankohtaista / Arkisto

26.01.2021

Helmikuun uutuudet

Helmikuun herkkuhetket loihditaan lohesta. Topfoodsin kalatuotteet täydentyvät kahdella odotetulla uutuustuotteella: kypsillä lohikuutioilla sekä lusikkalohella. Lusikkalohi on erittäin monikäyttöinen raaka-aine niin lounaalle kuin á la carteen. Tuote soveltuu erinomaisesti keittoihin, piirakoihin, laatikkoruokiin ja pastoihin. Käytännöllinen litteä 2,5 kg:n vakuumipakkaus vie vähän tilaa ja on helppo sulattaa. Keitettyjen kypsien lohikuutioiden napakka koostumus kestää erinomaisesti haudutusta keitoissa ja […]

12.01.2021

Topfoodsille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena suomalaisesta palvelusta

  Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Topfoods Finland Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena suomalaisesta palvelusta. Topfoods toimittaa huolella valittuja, laadukkaita elintarvikkeita kotimaisille ammattikeittiöille, vähittäiskauppaan ja ruokateollisuudelle. Avainlippu myönnettiin osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta.   Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä.  Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että palvelu on tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuuden […]

23.11.2020

Uutuuksia vuodenvaihteessa!

Topfoodsin valikoimiin on tulossa mahtavia uutuuksia 1.1.2021 alkaen. Tuomme ensimmäisenä Suomeen laktoosittoman kypsän vuohenjuustotangon. Tuote on kauan odotettu uutuus Espanjan suurimmalta vuohenjuuston valmistajalta El Pastorilta. Uusitun reseptin ansiosta juusto kestää hyvin paistamista. Paistetut vuohenjuustoviipaleet sopivat mainiosti esimerkiksi salaatin kaveriksi balsamicosiirapin kera. Tuote soveltuu myös erinomaisesti vaikkapa tapas-pöytään. Tammikuussa pääsee herkuttelemaan myös uusilla fingerfood kanoilla. Rapeaksi paneroidut […]