Uutisarkisto
28.01.2025
Saimme toisena vuonna peräkkäin arvokkaan sertifikaatin seinällemme. Sertifioidun yritysprofiilimme löydät heidän sivuiltaankin. Great Place To Work® julkaisee vuosittain Suomen Parhaat Työpaikat™ -listan. Listaus perustuu henkilöstötutkimuksissa mitattuun työntekijäkokemukseen ja laadulliseen analyysiin yrityksen kulttuurista. Lista muodostetaan Great Place To Work -sertifioiduista™ yrityksistä, jotka ovat toteuttaneet henkilöstötutkimuksen ja saaneet korkeimmat Trust Index -tulokset listaa edeltävän vuoden aikana.
28.01.2025
Topfoods kiertää ahkerasti eri tapahtumissa koko kevään. Tule tapaamaan meitä alla oleviin tapahtumiin ja kaupunkeihin. TASTE & INSPIRATIONS, Kespro: Lahti, 4.3.2025 Helsinki, 6.3.2025 Kuopio, 13.3.2025 Oulu, 16.4.2025 Levi, 23.4.2025 Turku, 6.5.2025 Muut messut: FFCR Helsinki, 19.-20.3.2025 Kimmon Vihannes – Hanko, 23.4.2025 Patu – Mikkeli, 25.4.2025 Lakeus Kokkaa – Seinäjoki, 13.5.2025
16.01.2024
Saimme ostotiimiimme raudanlujan ammattilaisen, Pasi Ahdin. Pasin saat kiinni: Pasi Ahti Purchasing Manager Teknobulevardi 3–5 01530 Vantaa, Finland Mobile: +358 40 148 5244 pasi@topfoods.fi
05.09.2023
Tervetuloa tapaamaan meitä Valio Aimo Parhaat Pidot -messuille. Osastomme on 4e41. Vuonna 2022 ensimmäistä kertaa järjestetty ruoka-alan suurtapahtuma, Valio Aimo Parhaat Pidot, saavutti suuren suosion. Tänä vuonna sen tarjonta tulee olemaan alan ammattilaiselle entistä kattavampi. Tämä Aimojen ruoka-alan ammattitapahtuma yhdistää elämyksellisyyden ja informatiivisuuden ainutlaatuisella tavalla. Tule maistelemaan tämän vuoden uutuusmaut ja osallistu samalla kilpailuumme, jossa voit […]
20.03.2023
Julkaisuvapaa: Tanskalainen elintarvikealan yritys Geia Food ostaa suomalaisen Topfoods Finlandin. Geia Food ostaa Topfoods Finland Oy:n ja TFR Topfoods Retailing Oy:n koko osakekannan. Tällä yrityshankinnalla yhteispohjoismaalainen Geia Food vahvistaa asemiaan Pohjoismaissa ja Suomen Food Service sekä teollisuus- ja vähittäiskaupan tuotemarkkinoilla. ”Topfoods on mielenkiintoinen ja hyvin johdettu yritys, jolla on intohimoiset työntekijät ja vahva erikoisosaaminen. Erittäin […]
31.01.2023
Nyt voit nauttia ystäviesi kanssa herkullisesta kylmäsavulohirörasta. Pyöräytä oheisen reseptin mukainen ”tahna”, jonka sitten tarjoilet esim. uuniperunan kanssa tai ruislastujen päällä. Kylmäsavulohiröra 1kg, (L,G) Ainekset 500g kylmäsavulohisilppua 200g majoneesia 200g smetanaa (laktoositon) 100g punasipulikuutioita 50g pilkottua tilliä 7ml sitruunamehua 6g suolaa Lisää mausteeksi mustapippurirouhetta. Ohjeet Valmistusohjeet Ota kylmäsavulohisilppu vuorokausi ennen valmistusta jääkaappiin sulamaan. Vatkaa smetana […]
19.11.2022
Nimittäin juusto kuuluu sekä jouluun että uuteen vuoteen. Oletko koittanut makuyhdistelmää vuohenjuusto ja viikunahillo? Topfoodsin helppokäyttöinen, laktoositon irtopakaste-vuohenjuustoviipale on täydellinen kaveri esim. siemennäkkärin päälle. Uutuustuotteemme kypsä kylmäsavulohisilppu on myös mahtituote joulupöytään. Maistatimmekin loppuvuoden messuilla tuotteesta tehtyä smetanapohjaista moussea. Ei paljasteta enempää vaan kokeile itse, eli otahan tästä talteen resepti, joka sopii taivaallisesti esim. saaristolaisleivän päälle. […]
10.10.2022
Haemme uutta tekijää tiimiimme! Haemme kasvavan liiketoiminnan tueksi Foodservice avainasiakaspäällikköä Pääkaupunkiseudulle. Avainasiakaspäällikkönä vastaat nimetyistä asiakkuuksista Uudenmaan toimialueella. Tehtävääsi kuuluu sovittujen ketju- ja muiden asiakkuuksien hoitaminen sekä uusasiakashankinta. Varmistaaksesi menestymisesi työtehtävässä, odotamme sinulta: aiempaa kokemusta aktiivisesta ja tuloksellisesta B2B myynnistä mielellään elintarvikealalta halua tehdä liikkuvaa ja ennakoivaa myyntityötä positiivista asennetta sekä sujuvaa tiimityöskentelyä hyvää suomen kielen […]
22.03.2022
Vihdoin noin kahden vuoden pandemia jakson jälkeen pääsemme jälleen messuilemaan ja innolla odotamme kohtaamisia teidän kanssanne. Ihanaa jälleen tavata teitä kasvotusten, vaihdella kuulumisia ja keskustella tietenkin alan ajankohtaisista aiheista maistatusten lomassa. Messukiertueemme alkoi 22.3. Kespron Tampereen Taste & Inspirations -tapahtumasta, joka on yli kahden vuoden pandemiajakson jälkeen ensimmäinen foodservice-alan suuren mittaluokan messumainen tapahtuma koko Suomessa. […]